Gastvrij en bereikbaar

Met Wayfinding stuurt u bezoekers in de goede richting

Het wordt steeds drukker in steden en op de wegen en uw parkeerplaats is soms overvol. Als gevolg hiervan kunnen uw bezoekers te laat voor een concert of voorstelling komen. En patiënten te laat voor een afspraak met één van uw artsen. Dit is heel vervelend voor u als publiekstrekker, maar ook voor uw bezoekers.

Met Wayfinding stuurt u uw bezoekers ongemerkt, letterlijk, in de goede richting. Voor uw organisatie en voor henzelf. Met nieuwe tools waarmee positieve resultaten zijn geboekt bij grote publiekstrekkers als de Amsterdam Arena hebben bezoekers geen reisstress meer, komen ze op tijd en kiezen ze voor andere vervoermiddelen. Het aanbieden van extra services zoals een persoonlijke looproute vanaf de parkeerplaats, treinstation of bushalte, het reserveren van een parkeerplaats of het bestellen van een e-ticket voor het OV behoren ook tot de mogelijkheden. SLIMopweg Nijmegen bekijkt samen met twee publiekstrekkers of met de oplossing de bereikbaarheid en gastvrijheid verbeterd kan worden.

Bent u benieuwd of dit ook geschikt is voor uw organisatie? Neem dan contact op met Piet Steigstra, stuur een mail naar p1.steigstra@nijmegen.nl